Az áruházról


A BRANDOUTLET.HU Webáruház a legjobb választás Önnek, ha szereti a divatot, a minőségi ruhákat és kiegészítőket, mindezt megfizethető áron!
Webshopunkban olyan neves divatmárkák is megtalálhatóak, mint az Armani, Burberry, Byblos, Dolce & Gabbana, Sergio Tacchini, Silvian Heach, Patrizia Pepe, Pinko, Von Furstenberg, melyek mindegyikének termékei áruházunkban outlet áron kerülnek értékesítésre.
Összesen mintegy 75 neves márka termékeit forgalmazzuk rendkívül kedvező áron, így nálunk akár 40-70% kedvezménnyel vásárolhatja meg a legmenőbb kiegészítőket. Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a termékeket az oldalon megjelölt áron csakis a készlet erejéig áll módunkban Önnek biztosítani, utánrendelésre lehetőség nincs!
Termékpalettánk széles, megtalálhatóak mind a férfiaknak, mind a nőknek az alap ruhadarabok, a nadrágok, szoknyák, pólók, kabátok és fehérneműk, de elérhetőek a neves divatmárkák gyönyörű kiegészítői is, az övek, a napszemüvegek és táskák is.
A BRANDOUTLET.HU nem csak a kedvező árak miatt jó választás, bár fontosnak tarjuk hangsúlyozni, hogy alapvető célunk az, hogy a neves designerek által megálmodott, eddig csak a felső tízezer számára elérhető darabokat közelebb hozzuk és elérhetővé tegyük bárki számára. Nálunk rendelni nem csak az árak miatt élmény: kiemelkedően vevőbarát ügyfélszolgálatunk szívesen válaszol a kérdésekre, és a vásárlás folyamán felmerülő problémákat is igyekszik azonnal megoldani.
Termékeink 100%-ban eredeti termékek, melyek mind vagy közvetlenül a gyártótól származnak, vagy hivatalosan bejegyzett forgalmazó által kerülnek hozzánk. Kizárólag amerikai, európai (főleg olasz) tervezők modelljeit árusítjuk.
A nálunk leadott rendelések a lehető legbiztonságosabb módon, a GLS futárszolgálat segítségével jutnak el Önhöz, a lehető legrövidebb időn belül. Nálunk nem kell heteket várni a kiválasztott kiváló minőségű termék megérkezéséig, rendelését átlagosan egy héten belül eljuttatjuk az Ön által megjelölt címre.
Reméljük, hogy a vásárlás élmény lesz nálunk, és mihamarabb újra vásárlóink közt üdvözölhetjük!

Szolgáltató adatai


Az áruházat üzemeltető cég adatai: 
Cégnév: TZG Webáruház Bt. 
Rövidített név: TZG Webáruház Bt. 
Székhely cím: H-1063 Budapest, Bajnok u. 13. VI.em. 
Vevőszolgálat címe: H-1063 Budapest, Bajnok u. 13. VI. em. 
Cégjegyzékszám: Cg. 01-06-788931
Kibocsájtó cégbíróság: Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság 
Szerződés nyelve: Magyar 
Adószám: 25128787-1-42
Statisztikai számjel: 25128787-4791-117-01
Bankszámlaszám: 11705008-29919880-00000000 
Kapcsolattartó, képviselő: Varga-Metzger Melinda


Elérhetőségeink: 

Webáruház e-mail címe: info[kukac]brandoutlet.hu
Telefon (vezetékes): + 36 20 234 0425

A webáruházban kötött szerződés(ek) nyelve: Magyar (HU)

Főmenü